Europa, garantia de supervivència Xerrada del Cercle d'Economia amb Gregorio Jiménez

Maó, 17 d’octubre El Cercle d’Economia de Menorca es reunirà avui dimecres amb Gregorio Jiménez, antic director general de Puleva en una trobada amb els socis de l’entitat que compartiran un dinar. Jiménez, que durant gairebé 40 anys va dirigir una empresa referent del sector làctic, va ser el responsable, entre d’altres, del llançament al mercat als anys 90 de llet enriquida amb calci, un valor afegit al producte que va proporcionar a la firma el lideratge al segment de llets adaptades.

La trobada amb Gregorio Jiménez, que es considera el cervell d’aquest companyia, cobra molt d’interès perquè arriba en un moment delicat pel sector làctic menorquí amb el recent tancament de la planta envasadora de Coinga i enmig de la crisi del sector primari, afectada per l’alça de preus de l’energia i l’alimentació. L’exdirectiu de Puleva arriba a Menorca convidat per l’Ateneu de Maó on participarà en una tertúlia que reflexionarà sobre el sector làctic junt amb Santi Tadeo, gerent de Coinga i Jesús Esparza, CEO de Queseria Menorquina.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca