La Policia Nacional auxilia una menor que va quedar atrapada en un incendi d’un immoble a Maó

La matinada passada, agents de la Policia Nacional a Maó van procedir a l’auxili d’una menor que havia quedat atrapada en un incendi.

A les 2.45 hores de la matinada del dia d’avui, diversos agents de la Policia Nacional van anar a un incendi en un bloc de pisos, a l’arribada dels indicatius policials i després de comprovar que Policia Local ja havia evacuat els veïns de l’immoble , els agents es van quedar donant suport a les persones evacuades, observant com des d’una finestra una menor d’edat demana auxili, per la qual cosa els altres dos agents de Policia Nacional van procedir a introduir-se a l’edifici.

Davant la impossibilitat de poder localitzar l’habitació on hi havia la menor, a causa de l’intens fum que hi havia i que feia impossible la visibilitat, van procedir des del pis inferior a parlar amb aquesta menor. Indicant aquesta on es trobava l’habitació, per la qual cosa un dels agents al lloc, va optar per humitejar la peça superior de la seva uniformitat, (a manera improvisada de mascareta) i d’aquesta manera accedir i localitzar la menor. Procedint a col·locar aquesta peça a la cara, a fi d’evitar que continuarà inhalant fum.

La menor va ser carregada i traslladada pels agents a l’exterior de la vivenda, on va ser assistida i estabilitzada pels indicatius sanitaris. Per posteriorment traslladar-lo al Centre Hospitalari. Es fan càrrec els indicatius de Bombers d’assegurar l’edifici i l’extracció de fum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.