Surt a licitació la reforma de la Sala Augusta que acollirà la nova seu del Conservatori de Menorca El projecte d'ubicació del Conservatori a la Sala Augusta inclou la rehabilitació integral de l'edifici i la nova construcció als espais disponibles dins el solar i en un solar adjacent

 

L’IBISEC ha publicat avui a la Plataforma de Contractació de l’Estat la licitació de la reforma de la Sala Augusta per una despesa màxima de 8.306.387 euros. Aquesta licitació correspon a la primera fase de les obres de conversió d’aquest edifici en la nova seu del Conservatori de Música de Menorca.

La primera fase inclou la reforma i ampliació de l’edifici de la Sala Augusta. La segona abasta l’execució i condicionament de les instal·lacions de l’auditori. Aquestes fases seran objecte de licitació pública de manera separada i correlativa en el temps.

El projecte d’ubicació del Conservatori a la Sala Augusta inclou la rehabilitació integral de l’edifici i la nova construcció als espais disponibles dins el solar i en un solar adjacent. El nou edifici tindrà tres plantes (planta baixa, semisoterrani i soterrani). En total, amb la inclusió del nou auditori, la superfície útil construïda serà de gairebé 3.000 m² (2.955 m²).

El Conservatori serà un edifici modern i accessible, en què es combinaran, de manera integrada, l’edifici existent i la modernitat de les noves estructures que l’acompanyaran.

Les empreses interessades es poden presentar fins dia 21 de novembre de 2022.

Aquest projecte forma part de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.