El PSOE Ciutadella aposta per una plaça des Born a un sol nivell i sa Muradeta per a vianants

L’Ajuntament de Ciutadella està treballant el projecte de recuperació de la plaça des Born per a les persones vinants. L’agrupació local del PSOE Ciutadella s’ha posicionat al respecte i aquesta és la seva visió:

La plaça des Born ha de continuar sent la plaça emblemàtica que és, i no ha de perdre el seu valor patrimonial. Alhora ha de ser un espai adaptat als nostres temps i ha de contemplar solucions efectives i innovadores que permetin compatibilitzar els diferents usos: esbarjo, oci, restauració… Per això, es proposa que la seva remodelació sigui objecte d’un concurs d’idees.

Per una altra banda, el projecte de la nova plaça des Born ha de tenir una visió més ampla que també contempli les zones de sa Muradeta i la plaça des Pins, qüestió que s’ha de plantejar a partir dels resultats del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible que s’està redactant. Només així es podran millorar adequadament tots els temes d’accés, circulatoris i d’estacionament, tan necessari al nostre municipi.

La proposta del PSOE Ciutadella

La nostra proposta contempla dos plantejaments diferents que són fonamentals per arribar al projecte que es mereix Ciutadella:

La primera acció consisteix en treballar detalladament els aspectes d’aquest projecte que, necessàriament, han de tenir un ampli consens, com és: la plaça a un sol nivell i la connexió Pins-Muradeta. De fet, lligar el projecte amb la Plaça des Pins i sa Murades és una qüestió imprescindible per ressaltar el valor emblemàtic i patrimonial, no només de la pròpia plaça, sinó també del seu entorn més proper.

I un segon aspecte, és el de pensar tota la mobilitat de Ciutadella en conjunt. Pensar una ciutat per a les persones i que sigui més accessible per a tothom. Per això, resulta imprescindible remodelar els carrers per facilitar l’anar a peu o en bicicleta, a més de faclitar l’estacionament amb bosses d’aparcament i connexions entre el centre i la perifèria.

One Comment on “El PSOE Ciutadella aposta per una plaça des Born a un sol nivell i sa Muradeta per a vianants”

  1. Idea a considerar, pensem que tot plegat donaria com a més grandiositat a tot l’espai i Es Born en particular resultaria espectacular.
    Coratge. Bona idea PSOE-Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.