Què sapps de Ciutadella Antiga? Campanya de l’associació de comerciants de Ciutadella Antiga per les properes setmanes

L’associació de comerciants de Ciutadella Antiga comença una campanya ben diferent i especial durant aquesta darrera setmana d’octubre i el proper mes de novembre. Es tracta d’una Aplicació mòbil (per les dues plataformes: Android i IOS) anomenada Què sapps de Ciutadella Antiga?

A partir de la GEO localització l’aplicació acompanya l’usuari per un seguit de preguntes i enigmes que ha de resoldre movent-se pel nucli antic de Ciutadella. És, per tant, una mena de gimcana digital dirigida a un públic jove i adult.

Pels qui resolguin la majoria dels enigmes bé s’entrarà en un sorteig diari d’un val de 50 € per fer les compres als diversos comerços associats. Preguntes sobre la història, el comerç, els carrers aniran guiades d’en Shoppi, una simpàtica marta, mascota de Ciutadella Antiga.

La campanya té una durada de 20 dies començant aquest dissabte dia 22 d’octubre i acabant el dia 11 de novembre. A partir d’aquell moment es podrà fer servir l’app igualment, però sense premi.

La campanya s’ha fet amb la col·laboració del departament de Cultura del Cime i de l’Ajuntament de Ciutadella.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca