Ciutadella viu una nova edició del Trofeu Almirall Farragut

Aquest cap de setmana és molt especial per a la família del Club Nàutic Ciutadella, ja què a les portes del mes de novembre, un any més, es celebra en aigües de Ciutadella una nova edició de l’estimat i esperat Trofeu Nacional Almirall Farragut 2022, en les classes Optimist, Làser i Creuers, organitzat pel Club Nàutic Ciutadella i amb la Federació Balear de Vela al costat.
El Farragut 2022, el que ja ens acosta al Centenari del CN Ciutadella, comença com és habitual amb la secció de la vela major, amb els creuers, que entre avui dissabte i diumenge competiran a Ciutadella per fer-se amb un els trofeus més desitjats en la mar balear. Una desena de creuers de Ciutadella i Maó estan citats per donar el tret de sortida a les dues jornades de regates programades; aquest dissabte barlovent-sotavent i ja diumenge, una costanera, pendents del vent que pugui fer aquest cap de setmana a ponent.
Ja la setmana que ve arribarà el plat fort del Trofeu Nacional Almirall Farragut amb la vela lleugera, on s’espera un centenar gros de participants, arribats de tots els punts de les Illes Balears. Una cita sempre apreciada, ja què s’hi citen alguns dels millors regatistes de la comunitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca