Cuina i identitat: Tradició i modernitat

Caldera de llagosta. Foto: Museu de Menorca

La cuina com a símbol identitari. Quina importància té l’alimentació alhora de forjar-se una identitat com a poble? Des de quan els productes alimentaris són patrimoni? Entorn aquestes preguntes es parlarà en la xerrada Cuina i identitat; Tradició i modernitat, conferència a càrrec de Jesús Contreras, catedràtic emèrit d’Antropologia Social i director de l’Observatori de l’Alimentació del Parc Científic de Barcelona, al Museu de Menorca. Es tracta d’una activitat que està adreçada a tots els públics i que es durà a terme el dimecres 26 d’octubre, a les 19:30 h. I tindrà una durada aproximada d’1 hora i 15 minuts.

Activitat gratuïta (El cost total d’aquesta activitat és assumit pel Museu de Menorca.)

Inscripció prèvia: Sí. Amb el següent enllaç accediran al formulari d’inscripció.

Per més informació al telèfon: 971 350 955, o bé Via e-mail: activitats@museudemenorca.com Com també, al web del Museu www.museudemenorca.com.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.