“El desmoronamiento de la ternura”, una obra extremadament intensa per celebrar el Premi Born 2022 És la primera vegada que es pot representar l'obra guanyadora de l'any anterior

 

L’elenc saludant al públic al final de la representació. Foto: Silve Pons

Silve Pons. Eliris.cat. Ciutadella- Anit, per primera vegada, es va representar una obra guanyadora de l’any anterior a la gala de lliurament del Premi Born de Teatre, organitzat pel Cercle Artístic de Ciutadella. La XLVII edició del Premi Born va comptar amb l’obra “El desmoronamiento de la ternura” de Luisma Soriano Ochando qui, a més, l’ha dirigida amb la Plataforma Conectada/ Compañía Ferroviaria. L’obra va resultar guanyadora de l’edició de 2021.

Es tracta d’una obra potent, amb un texte brillant i extremadament intensa, en que un home cerca respostes després de la mort de la seva mare. Una original posada en escena i una gran direcció d’actors, no va evitar que, en alguns moments, donada l’extrema intensitat del texte i la forta potència interpretativa dels actors, costés una mica entrar dins la història. El tempo marcat per l’autor/director dificulta un poc la identificació de l’espectador que, segurament, paeix millor un texte tan complet i brillant amb la lectura personal de l’obra. Tanmateix vam poder gaudir d’una representació fantàstica amb recursos escènics molt ben resolts i un gran treball actoral i de direcció. El “desmoronament” dels diferents àmbits de la vida del protagonista queda clarament palès al llarg d’una obra reflexiva i molt completa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.