Calendari Pagès i Mariner 2023 dedicat a Pau Gener Torres Setmanaris i Revistes també ha editat el calendari Gastronòmic

Ja es troben a la venda els calendaris Pagès i Mariner i Gastronòmic que anualment edita Setmanaris i Revistes. Any rere any apostam per la cultura popular i el patrimoni cultural i gastronòmic amb aquestes dues publicacions periòdiques. També amb el Parenòstic Pagès i Mariner de propera publicació.

Calendari Pagès i Mariner

Una publicació que vol reivindicar la nostra terra i els seus valors a traves de la cultura popular. Hi trobarem les feines de cada mes als horts al camp i als jardins, amb les temporades de sembra i els estats de la lluna tal i com ho miraven en temps den primer. Enguany hem volgut retre homenatge a un amic i col·laborador que ens va deixar el passat mes de maig, en Pau Gener Torres. Hem il·lustrat el calendari Pagès i Mariner amb imatges que va fer el propi Pau, amant indiscutible del nostre territori, home de cultura i folklore. Com a fotògraf aficionat va saber transmetre les llums i els colors de la seva estimada Menorca i una mostra en són les 13 fotografies que il·lustren el calendari d’enguany.

Calendari Gastronòmic

Com cada any, aquest també hem editat el Calendari Gastronòmic i en aquesta edició de 2023 hi trobareu 12 receptes, una per cada mes, de plats tradicionals menorquins. Perquè la cuina tradicional és patrimoni gastronòmic de la nostra terra i és un exemple de la gran varietat de productes de temporada que tenim. Amb les receptes i fotografies de Bep Al·lès feim un viatge pels fruits de la mar i del camp de Menorca, des dels canons amb conill del febrer, passant per les albergínies de pobre del setembre o el frit de llom i esclata-sangs del novembre. 12 mesos, 12 receptes tradicionals de cuina menorquina.

Els calendaris Pagès i Mariner i Gastronòmic 2023 ja els podeu trobar a les llibreries de Ciutadella i punts de venda habituals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.