El mar. Impuls Verd cap a la descarbonització Adolfo Utor Martínez, president de Baleària, serà l'encarregat de la Conferència Magistral d'aquesta inauguració.

Digital. Denia 19/9/18 – Adolfo Utor, presidente de la compañia naviera Balearia . – (c) Vicens Gimenez

La jornada inaugural tindrà lloc a l’Autoritat Portuària de Balears el dia 26 d’octubre a la tarda, ia l’obertura està confirmada la participació de Juan Pedro Yllanes Suárez, vicepresident del Govern de les Illes Balears (conseller de transició energètica, sectors productius i memòria democràtica).

Adolfo Utor Martínez, president de Baleària, serà l’encarregat de la Conferència Magistral d’aquesta inauguració.

Al llarg de dos dies, els assistents assistiran a més de 35 ponències distribuïdes en tres sales sobre tecnologies aplicades al sector naval, ports i reptes fronterers, noves formes de navegació i trànsit marítim, combustibles marins i reducció de consum, tecnologies verdes, noves metodologies i tècniques del sector naval i sobre aplicacions de lenginyeria. Així mateix, tindran lloc diverses taules rodones sobre transició energètica, energies renovables marines, els 250 anys dels estudis d’enginyeria naval, sobre transició energètica, sobre el PERTE Naval i sobre grans iots.

El dijous 27 a la nit, durant el sopar es coneixeran els premiats als millors treballs presentats durant el congrés, es lliuraran els premis AINE i el Premi a la Construcció naval més destacada del 2021.

El divendres 28 es confirma l’assistència a la Cerimònia de cloenda del Congrés de Sara Aagesen, secretària d’Estat d’Energia del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic; Carmen Artigas Brugal, secretària d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial del Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital; i José Nasarre, director de lAutoritat Portuària de Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.