L’Ajuntament des Castell contracta una jove en el marc del programa SOIB Jove – Qualificats Aquest programa pretén la contractació de joves amb l’objecte de millorar la seva ocupabilitat amb l’exercici pràctic dels coneixements adquirits en la seva formació i àrees de coneixement

 

El passat 14 d’octubre, va començar a fer feina a l’Ajuntament des Castell una treballadora contractada en el marc del programa SOIB Jove – Qualificats Entitats Locals 2022, que compta amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 i la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes.

SOIB Jove – Qualificats Entitats Locals és un programa per contractar a persones joves desocupades majors de 18 i menors de 30 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb una titulació universitària o de formació professional de grau superior o certificats de professionalitat de nivell 3.

Aquest programa pretén la contractació de joves amb l’objecte de millorar la seva ocupabilitat amb l’exercici pràctic dels coneixements adquirits en la seva formació i àrees de coneixement i, d’aquesta manera, millorar-ne les possibilitats d’inserció posterior en el mercat laboral. Els joves són contractats en el marc de la col·laboració entre el SOIB i les administracions locals de les Illes Balears.

Suport administratiu

La persona contractada a l’Ajuntament des Castell té la titulació de Grau superior en Administració i Finances i durant un any durà a terme tasques de suport administratiu a l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local.

El cost total del projecte és de 29.124,48 euros, dels quals el SOIB n’aporta 26.163,20 i l’Ajuntament des Castell els 2.961,28 restants.

Cal assenyalar que inicialment l’Ajuntament volia contractar dues persones, però només s’ha trobat una candidata que complís els requisits establerts en la convocatòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.