Masia La Sala Vallformosa Rosat Es presenta amb un cupatge de Merlot, Sumoll negre i Ull de llebre

Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana un vi rosat amb una excel·lent relació qualitat preu, que a més a més és d’agricultura ecològica i vegà i està elaborat als cellers Vallformosa, coneguts pels seus caves. Es tracta del Masia La Sala Vallformosa Rosat, que es presenta amb un cupatge de Merlot, Sumoll negre i Ull de llebre.

Nota de tast

Aspecte: Atractiu color rosat cirera

Nas: Aromes a fruites vermelles, amb tocs de pera i fruita de la passió.

Boca:  Suau, de persistència lleugera i post gust molt fruital. Fresc, tast a fruites vermelles on hi destaquen el maduixots.

Maridatge

Ceviche de gambes, Ses Voltes Espai Gastronòmic. Foto: Bep Al·lès©

És un vi que ens anirà bé amb els plats de cuina oriental i exòtica, com també amb els arrossos, les carns blanques, peix, marisc i pastes.

Guacamole fet amb forquilla a l’Hotel Saratoga de Palma. Foto: Bep Al·lès©

És ideal per acompanyar un guacamole amb totopos, com també una enchilada o uns tacos de pastor. Li va molt bé acompanyar plats de cuina japonesa com els niguiris, sashimis i el sushi temporitzat. També és una bona elecció per acompanyar tatakis i tàrtars.

Arròs a la llauna de bacallpa i gambes. Pinzell Restaurant. Foto: Bep Al·lès©

Marida a la perfecció amb paelles de marisc, mixtes o un bon arròs negre amb all i oli. Li van els arrossos caldosos i les fideuades mixtes. Provau-lo amb uns fideus a la cassola.

Ensalada de pop i magrada. Pinzell Restaurant- Foto: Bep Al·lès©

Pollastre amb gambes o amb escamarlans, conill amb cebes, pollastre farcit de cuscussó, conill al caliu, pitrera de gall dindi al curri, pollastre amb salsa d’ametlles o llom magre de porc amb salsa agredolça o una ensalada de pop amb magrana.

Anfós al caliu. Foto: Bep Al·lès©

Verderols amb pebres, verats al caliu, sirviola a la brasa, rap a l’americana, orades a la sal, panadera d’anfós, salmó al cava o filets d’escórpora amb salsa de gambes.

Musclos amb salsa biscaïna o a la bilbaïna. Restaurant Rio Oja, de Bilbao. Foto: Bep Al·lès©

Gambés a l’allet, cloïsses amb salsa verda, calamars a la romana o andalusa, escopinyes de gallet al vapor, musclos tigres o al forn amb pa ratllat i salsa de tomàtiga.

Pinsa 4 formatges amb anous. Entre Pinsas, Palma de Mallorca. Foto: Bep Al·lès©

És el vi ideal per a tenir a casa quan encomanam una pizza o bé quan feim un plat de pasta, bé sigui a la carbonara, bolonyesa, al pesto, amatriciana, amb gambes i cloïsses, amb all i pebre o bé una pinsa, les pizzes romanes que ara estan de moda…

Si voleu saber més d’aquest vi elegant i seductor, diferent i especial el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.