Setmanari El Iris del 27 de setembre de 1947

El Setmanari El Iris del 27 de setembre de 1947 la portada era ocupada pels actes que s’havien de celebrar el primer d’octubre en commemoració del “Día del Caudillo”, com també la inauguració del curs religiós de les escoles i col·legis de Ciutadella. També es publicava a la portada una relació dels jurats elegits a les eleccions celebrades als centres de treball dels gremis de la pell, metall, fusta, construcció, indústria i comerç, arts gràfiques, paper i cartró, administratius i especialistes. S’anunciava pel diumenge 28 de setembre la travessia nedant al port de Ciutadella.

Ciutadella celebrava el mes d’octubre com a mes del Rosari.

Al llarg de la setmana havien caigut les primeres pluges de tardor, presagi de l’hivern, després d’una llarga i forta sequera.

S’Ajornava l’homenatge al poeta fornellenc Gumersind Riera.

S’anunciava el campionat de truc al port de Ciutadella.

El porter del CD Ciudadela,  Joan Bagur era cridat per la Reial Societat de Primera Divisió que estava interessada en el seu fitxatge. Acompanyà al jove porter el directiu Pep Forcadas. Per altra banda el davanter Taltavull, amb fitxa a l’Atlètic de Madrid, era traspassat al Gimnàstic de Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.