Es Mercadal incorpora un jove graduat en dret dins el marc del programa Joves qualificats 2022

L’Ajuntament des Mercadal ha contractat un jove qualificat fruit de l’adhesió, en el marc del programa «SOIB Jove: Qualificats – Entitats Locals 2022», a la convocatòria de subvencions per finançar projectes d’experiència professional per a l’ocupació de joves amb estudis qualificats, a les Illes Balears. Aquest programa està promogut pel SOIB amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE), amb càrrec al Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014 – 2020, i de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

Aquest projecte va dirigit a la contractació de persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30 inscrites com a demandants d’ocupació en el SOIB i que estiguin inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. També han de tenir titulació universitària, de formació professional de grau superior o un certificat de professionalitat de nivell 3, així com les que tenguin un títol equivalent d’ensenyaments artístics o esportius, que habiliti per a l’exercici professional, obtingut dins els tres anys anteriors a l’acabament dels estudis. També han de complir els requisits per poder ser contractades mitjançant el contracte formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional adequada al nivell d’estudis que regula l’article 11 del Text Refós de la Llei d’Estatuts dels Treballadors.

El jove qualificat amb perfil de graduat en Dret que ha contractat l’Ajuntament estarà en el Departament de Contractació durant 12 mesos, mitjançant un contracte formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional adequada al nivell d’estudis cursats. La inversió total són 33.098,20 euros.

Per la part municipal, el batle afegeix: «Estem satisfets d’aquests plans del SOIB, que sense cost per part de l’Ajuntament donen l’oportunitat de formar joves amb estudis i a la vegada també ajuden a les tasques diàries dels funcionaris municipals. És una manera d’aprendre el funcionament de l’administració i, per altra banda, anar agafant experiència mentre els joves guanyen una remuneració econòmica. Animam aquest jove mercadalenc a compartir experiències amb els funcionaris municipals».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.