Setmanari El Iris 11 d’octubre de 1947

El Setmanari El Iris de l’11 d’octubre de 1947 la portada es publicaven els següents temes: S’anunciava la inauguració de les obres de la parròquia de Sant Francesc pel diumenge dia 12, festivitat de la Mare de Déu del Pilar. L’editorial parlava del “Dia de la Raça” que és com en temps dels franquistes s’anomenava el 12 d’octubre, ara Dia de la Hispanitat. S’anunciaven les votacions a les eleccions sindicals del 12 Octubre. També s’anunciaven les conferències de divulgació sobre l’Acció Catòlica.

El 6 d’octubre havien arribat a Ciutadella els alumnes de l’interior de l’illa que havien de cursar estudis al Seminari.

El 14 d’octubre tenia previst sortir cap a Roma el seminarista Rafel Oléo Cortès, per a continuar els seus estudis al col·legi espanyol de Sant Josep.

Es celebrava un homenatge al poeta fornellenc Gumersindo Riera, autor de l’obra “Era una isla encantada”.

El 24 de setembre havia pres els hàbits la germana clarissa Sor Maria Pacífica de l’Anyell Immaculat de Déu, abans Eulàlia Janer Villalonga, natural de Ferreries. Van ser els seus padrins Carles d’Olivar i la seva esposa Pilar de Despujol.

Acabava la carrera de Magisteri, Assumpció Verdaguer Gómez, filla del notari Verdaguer.

A la contraportada un article de l’apotecari Cavaller que parlava sobre el Còlera d’Egipte i la seva arribada a Menorca al 1865.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.