La Policia Nacional deté un jove per tràfic de drogues a Ciutadella El sorprenen en un control de seguretat ciutadana amb més de 200 grams en cabdells de marihuana

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella de Menorca van detenir ahir a la nit un jove per un delicte contra la salut pública fruit dels controls aleatoris que es fan als accessos a la ciutat.

La nit passada del 25 d’octubre es va realitzar un control sobre quatre vehicles que circulaven per via pública en una zona on s’haurien detectat persones que tenen substància estupefaent, motiu pel qual es va donar l’alt policial.

Posteriorment en aixecar sospites i a causa del seu estat de nerviosisme malgrat que no disposava d’antecedents previs, es va realitzar un escorcoll preventiu detectant a la cavitat del seient del pilot del vehicle una bossa que guardava al seu interior prop de 200 grams de cabdells de marihuana .

Per això es va procedir a la detenció de l’home espanyol de 37 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Així mateix, es recorda a la ciutadania que la col·laboració ciutadana és fonamental en aquesta modalitat delictiva i que poden formular denúncies totalment anònimes a la pàgina web de la Policia Nacional, www.policia.es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca