Menorca i Eivissa tindran connexió aèria directa també durant l’hivern El servei es posarà en marxa a partir d'aquest diumenge 30 d'octubre

Avui s’ha presentat a Eivissa i a Menorca la nova connexió directa que farà l’aerolínia UEPfly els caps de setmana entre les dues illes. A l’acte d’Eivissa, al qual ha assistit el conseller Josep Marí; el president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí; la directora de l’aeroport d’Eivissa, Marta Torres, i Javier Taibo, com a representant d’UEPfly, s’han donat a conèixer els detalls del nou servei. Un dels col·lectius més beneficiats són els clubs esportius, que també han assistit a l’acte de presentació.

A Menorca, també s’ha donat a conèixer la nova ruta en un acte en el qual han assistit el director general d’Esports del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons; la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora; representants de l’aerolínia i representants de les federacions esportives.

En els dos actes s’ha anunciat que la companyia operarà entre Eivissa i Menorca tots els caps de setmana de l’any. Els vols entre Eivissa i Menorca s’enlairaran els dissabtes a les 8.00 h i els diumenges a les 16.40 h; i entre Menorca i Eivissa, els dissabtes a les 9.45 h i els diumenges a les 18.25 h, uns horaris adaptats a la demanda d’aquesta ruta.

Aquest nou servei es posarà en marxa el pròxim 30 d’octubre

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, ha destacat: «Sempre és una bona notícia la millora de la connectivitat i més en especial aquesta ruta tan demandada pel Govern de les Illes Balears. Celebram aquest anunci, ja que unim dues illes que moltes vegades han estat allunyades per la poca oferta que hi havia entre elles».

Per la seva part, el director general d’Esports, Carles Gonyalons, ha declarat: «A la fi veim la realitat d’un servei tan demandat per tot el món de l’esport; a partir d’ara, els nostres esportistes podran assistir a les competicions que es duguin a terme a les altres illes sense necessitat de fer escala».

Cal recordar que el Ple de l’Assemblea Balear de l’Esport, el passat octubre de 2020, va aprovar instar les diferents administracions que la ruta aèria entre Eivissa i Menorca operàs els caps de setmana en benefici dels esportistes insulars.

El vol té una durada prevista d’una hora i quart i, pel que fa a la tarifa, amb el descompte de resident, el preu més econòmic surt per 28 euros. A més, hi ha un descompte addicional del 10 % per a clubs esportius federats en competicions oficials a la comunitat autònoma de les Illes Balears.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.