El conseller d’Economia i Territori, Josep Pastrana, assisteix al I Congrés d’Àrees Marines Protegides de la Mediterrània Occidental Durant els dos dies de congrés s’han debatut qüestions com la funcionalitat de les reserves integrals i parcials, l’impacte de la pesca recreativa i la professional, així com el desenvolupament d’aspectes socioeconòmics entorn de les àrees marines protegides

 

Aquest dijous i divendres s’ha celebrat el I Congrés d’Àrees Marines Protegides de la Mediterrània Occidental a Mallorca. Aquest congrès ha estat organitzat a través de la Direcció General de Pesca i Medi Marí i l’Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears (IRFAP). En representació del Consell Insular, hi han participat el conseller d’Economia i Territori, Josep Pastrana, i la directora insular d’Economia, Pilar Pons.

Durant els dos dies de congrés s’han debatut qüestions com la funcionalitat de les reserves integrals i parcials, l’impacte de la pesca recreativa i la professional, així com el desenvolupament d’aspectes socioeconòmics entorn de les àrees marines protegides. La trobada compta amb experts internacionals com Joaquim Claudet, professor d’investigació del Centre Nacional de Recerca Científica CNRS-CRIOBE de París o Sylvaine Giakoumi, investigadora sènior de l’Estació Zoològica Anton Dohrn d’Itàlia, així com nacionals, com Bernat Hereu, professor del Departament d’Ecologia de la Universitat de Barcelona, i també instituts i entitats conservacionistes com el Centre Oceanogràfic de les Balears i la Fundació Marilles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.