Sant Lluís contracta un jove qualificat per a actualitzat el catàleg de tràmits municipals Aquesta iniciativa té com a objectiu la inserció laboral de joves amb estudis superiors sense experiència laboral prèvia, i està inclosa dins el Pla Estratègic de Subvencions del Govern balear

L’Ajuntament de Sant Lluís ha contractat a un jove graduat en Ciències Polítiques en el marc del projecte SOIB Joves Qualificats per a dur a terme el catàleg de tràmits i serveis administratius. Aquesta tasca permetrà actualitzar tots els tràmits que la ciutadania pot realitzar amb l’Ajuntament, clarificant i facilitant d’aquesta manera la relació entre administració i administrats i aportant informació com la descripció del tràmit, els terminis i requisits i la normativa aplicable. El jove contractat treballarà a l’Ajuntament durant un any a jornada completa.

Aquesta iniciativa té com a objectiu la inserció laboral de joves amb estudis superiors sense experiència laboral prèvia, i està inclosa dins el Pla Estratègic de Subvencions del Govern balear. En aquest sentit, cal recordar que la manca d’experiència professional relacionada amb la formació cursada és una de les barreres que tenen els i les joves per accedir a una feina qualificada, fet que els deixa en desavantatge respecte de persones de més edat i promou dinàmiques de desajust per sobrequalificació entre les habilitats que tenen els joves i les que requereixen els llocs de feina a què accedeixen finalment. Aquest programa al que s’ha acollit l’Ajuntament de Sant Lluís ajuda a aquests joves qualificats a adquirir experiència i, a la vegada, permet a l’administració portar a terme tasques que requereixen perfils qualificats i que repercuteixen en un millor servei cap a la ciutadania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.