Més per Menorca denuncia que el Govern no ha respectat la petició del Consell i Ajuntaments d’invertir 17 M€ d’ITS en projectes d’aigua Els ecosobiranistes critiquen que només es dediquin 2,4 milions per a projectes del Consell Insular i zero euros per a projectes dels municipis

Aigua

Més per Menorca lamenta que el Govern no hagi escoltat la petició del Consell Insular i els vuit ajuntaments que demanaven inventir 17 milions d’euros de l’Impost de Turisme Sostenible en projectes, presentats pels ajuntaments, per a millorar el cicle integrat d’aigua de Menorca.

Els menorquinistes critíquen que “es menystél’autonomia dels menorquins i menorquines, i el GOIB torna a aprofitar els fons recaudats a través d’aquest impost per a finançar en major part el seus projectes, deixant de banda els proposats pel Consell i ajuntaments”. En aquest sentit, tenen clar que “el Govern ignora els acords menorquins entre el Consell Insular i els ajuntaments de l’illa” i recorden també que aquesta actuació vulnera l’acord d’investidura de la presidenta Francina Armengol amb Més per Menorca.

Així mateix, el partit menorquinista valora positivament que es reservin 4,5 milions d’euros per a polítiques d’accés a l’habitatge, quantitat que reflecteix el 25% en habitatge que Més per Menorca va aconseguir establir al Parlament per al repartiment de l’ITS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.