La Policia Nacional deté un home i una dona a Ciutadella com a coautors de fins a 11 delictes diferents Utilitzaven cases okupa per ocultar-se de les forces de l'ordre, cometent els robatoris al centre i perifèria de Ciutadella

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella de Menorca, concretament del grup de recerca i de seguretat ciutadana van desplegar divendres passat i dissabte un dispositiu especial de cerca per aturar la parella implicada en múltiples robatoris amb força que estava patint Ciutadella, fins a 11 delictes se’ls imputa als detinguts de 45 i 50 anys.

Al dispositiu, els presumptes autors van ser trobats en un pàrquing de la ciutat en un vehicle amb efectes sostrets i amb la vestimenta que feien servir per cometre la majoria dels robatoris amb força.

Es tracta de dos detinguts àmpliament coneguts i que entre tots dos sumen més de 70 detencions per fets similars, encara que alguns antecedents ho són per robatoris violents i d’una altra índole com a tràfic de drogues amb greu dany a la salut.

Entre els robatoris destaquen els comesos en hotels de la ciutat, en domicilis particulars, en una Església, en diversos comerços com supermercats i altres establiments, aconseguint fer-se amb botins de diversa quantitat en gairebé totes les ocasions.

En el seu modus operandi destaca que utilitzaven sempre cascos de motocicleta per ocultar els seus rostres i evitar ser reconeguts així com utilitzar vehicles que estaven a nom de tercers, tant cotxes com motocicletes, dificultant encara més encara la tasca dels agents d’investigació.

Els detinguts s’enfronten a set càrrecs per robatori amb força consumat, dos càrrecs de robatori amb força en grau de temptativa, un per usurpació de béns immobles i un per furt, continuant oberta la investigació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.