L’Ajuntament reforça la campanya de conscienciació sobre la problemàtica dels orins dels cans a la via pública L’objectiu és recalcar la importància de mantenir els carrers nets d’orins i fomentar una tinença responsable dels animals

La Regidoria de Medi Ambient ha col·locat cartells en diferents punts del poble amb el lema ‘Aquí no. Mantingui Es Castell net’. L’acció serveix per reforçar la campanya de conscienciació contra la proliferació dels orins dels cans a les vies públiques, que es va posar en marxa l’any passat.

L’objectiu és recalcar la importància de mantenir els carrers nets d’orins i fomentar una tinença responsable dels animals.

Cal recordar que la presència dels orins dels cans a l’espai públic constitueix un problema d’incivisme, ja que generen males olors i malmeten el mobiliari urbà i les parets dels edificis.

Campanya contra l’incivisme

En el marc de la campanya ‘Aquí no. Mantingui Es Castell’ s’han posat a disposició de la ciutadania adhesius que es poden col·locar a les façanes i als comerços.

Els adhesius estan disponibles per a tota la ciutadania, i les persones que ho vulguin els poden recollir al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.