On són els candidats a les municipals?

Estam a poc més de 7 mesos per a la celebració de les eleccions municipals i autonòmiques del mes de maig de 2023 i, de moment, cap partit dels que s’han de presentar a ocupar l’alcaldia de Ciutadella ha mogut fitxa per anunciar qui ha de ser el seu candidat o candidata per encapçalar la candidatura que ha de governar la nostra població entre 2023 i 2027.

Més per Menorca, sí que ha presentat els candidats al Consell, si bé es desconeix qui serà el cap de llista del PSM a Dalt la Sala, encara que tot apunta que podria ser Maria Jesús Bagur la que encapçalarà la candidatura pel fet que Joana Gomila anirà a la llista del Parlament.

El mateix passa amb el PSOE, on Sandra Moll encara no ha desvetllat qui ha de ser la persona amb la que els socialistes volen tornar a ser la llista més votada a Ciutadella i tornar a tenir batle o batlessa de la seva formació. Seran Josep Pastrana, Bàrbara Torrent o la mateixa Sandra Moll els elegits?

També Unides Podem no ha dit encara la seva i, no sabem si la cap de llista serà Carla Gener o es presentarà alguna persona nova de la formació morada.

Pel que fa al centre dreta, els populars tampoc han mogut fitxa i, no hi ha cap moviment que indiqui si la candidata serà Joan Pons Torres o Maria Antonia Taltavull, que han sonat com alcaldables.

Ciutadans, potser sí que sigui el partit que ho té més clar i que repetiria com a cap de llista Jaume Anglada amb Isa León. El qui sembla que no vol repetir és Eudimio Carrasco.

Pel que fa a partits sense representació, i que en podrien aconseguir hi ha VOX, amb Toni Camp, com a cap de llista o Tolo Torres; el Pi amb Antoni Bosch, i no hi ha que descartar una nova agrupació d’electors que aglutini a empresaris i ciutadans desenganats per les polítiques actuals i duites a terme des de Dalt la Sala i que es podrien presentar com alternativa a les polítiques de partits nacionals o regionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.