Setmanari El Iris del 31 d’octubre de 1947

El Setmanari El Iris del 31 d’octubre de 1947 la portada es publicaven els següents temes: L’editorial parlava del Dia de Tots Sants. També dels 3 concerts musicals organitzats pels salesians, dirigits per mestres Llorenç Galmès, en honor a Santa Cecília, patrona dels músics. La Capella Davídica presentava els concerts de Lolita Vercher i Marina Fernàndez Lamarca.

El gremi local de la pell havia celebrat la festivitat de Sant Crispí, el seu patró.

Mestre Bartomeu Carreras, dirigia la sarsuela Marina al Teatre del Cercle Artístic.

Francesc Catchot i Antoni Bosch Bagur publicaven anuncis de venta d’arbres fruiters duits de València i de Segorbe, respectivament. Oferien albercoquers, ametllers, pruneres, caquiers, magraners, llimoners, pomeres, oliveres, ceps de peu americà i figueres, entre altres.

El Cinema Alcàzar anunciava la projecció de la pel·lícula Tarzan a Nova Iork, de Richard Torpe, protagonitzada per Johnny Weismüller i Maureen O’Sullivan, amb John Sheffield en el paper de Boy.

S’estrenava al Teatre Principal de Palma l’obra Nuredduna, de Miquel Costa i Llobera, en el 25è aniversari de la seva mort.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.