Son Mercer de Baix, Or al World Cheese Awards Els formatges s'envien de tot el món per ser jutjats en un sol dia per experts tècnics, compradors, detallistes i periodistes del sector gurmet i alimentari

El formatge vell de Son Mercer de Baix ha estat guardonat amb un OR entre un total de 4.434 formatges als World Cheese Awards que van tenir lloc a Gal·les, amb el suport del Govern de Gal·les, el passat dia 2 de novembre.

En paraules de Magdalena, sòcia de Son Mercer de Baix: “és una satisfacció per a nosaltres rebre aquest premi que és un reconeixement als 30 anys que portem en Miquel i jo fent formatges a Son Mercer de Baix, també em fa especial il·lusió pensar com n’estaria Jaume (Mascaró) en veure reconegut el seu formatge per un premi tan important com aquest. Jaume, Miquel i jo comencem aquest projecte el 2011 amb molta il·lusió, passió i esforç i ara, juntament amb la Lina, estem consolidant el somni del seu pare i el nostre.”

Els jutges del premi treballen en equips de tres, per identificar qualsevol formatge digne d’un premi d’or, plata o bronze. S’analitza l’escorça i el cos del formatge, el color, la textura, la consistència i, sobretot, el gust. Cadascun dels equips nomina un formatge excepcional com el Super Gold de la seva taula.

Aquests formatges de primer nivell són els millors del món i abans de passar a aquesta final van ser jutjats per segona vegada pel Super Jurat d’experts reconeguts internacionalment, cadascun dels quals va seleccionar un formatge per defensar a la ronda final d’avaluació.

El Súper Jurat, que representa diferents parts del món, va debatre els formatges finals davant d’una audiència comercial i de consumidors en viu, abans d’escollir el Formatge Campió Mundial en viu a WCA TV, amb amants del formatge de tot el món sintonitzant el drama .

A més de lluitar pel bronze, la plata, l’or i el súper or, hi ha trofeus específics de país i formatge.

Què és “Great Taste”?

Reconegut com un segell fiable d’excel·lència entre els consumidors, els minoristes i els grans compradors d’aliments per igual, l’èxit de Great Taste pot ser la porta d’entrada a oportunitats emocionants per als productors d’aliments i begudes.

Great Taste és l’acreditació d’aliments i begudes més grans i de confiança del món.

Posar a prova menjar i beguda davant d’un panell de més de 500 experts és una manera eficaç d’obtenir comentaris honestos, directes i imparcials de xefs, compradors, escriptors d’aliments i detallistes. Rebre un guardó de Great Taste vol dir tenir un segell d’aprovació molt respectat.

Great Taste recolza i promou els productors d’aliments i begudes, grans i petits, brindant als compradors i amants del menjar al Regne Unit ia l’estranger recomanacions fiables per a aliments de gran sabor.

Great Taste ofereix un servei únic d’avaluació comparativa i avaluació de productes que fomenta la confiança i l’èxit comercial per a les empreses d’aliments i begudes de qualitat. Això genera una consciència més gran dels productes a nivell local, regional, nacional i internacional.

Des del 1994, més de 150.000 productes han estat sotmesos a aquest procés d’avaluació sòlid. Cadascú és meticulosament tastat a cegues per xefs, cuiners, compradors, minoristes, restauradors, crítics gastronòmics i escriptors seleccionats.
Els jutges busquen un gran sabor, independentment de la marca o l’empaquetatge. Tenen en compte la textura, l’aparença i, per descomptat, la qualitat dels ingredients; una bona aroma, un mos decent o una textura particularment suau o cruixent. Però, sobretot, la pregunta continua sent: el producte sap realment bé?

Un gran reconeixement per a la D.O. MAHON – MENORCA i un orgull i satisfacció per a tots els que fan possible que SÓN MERCER DE BAIX sigui una realitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.