Aprenent a educar en comunitat El Consell escolar de Menorca reprèn el seu cicle de conferències

El Consell Escolar de Menorca ha reprès aquest passat dijous 3 de novembre el cicle de conferències que va iniciar el passat curs sota el nom Aprenent a educar en comunitat. Aquests trobades parteixen de la intenció de compartir reflexions i donar visibilitat a situacions que d’alguna manera preocupen a la comunitat educativa.
En aquest cas, el tema de debat i de reflexió ha estat “JOVES I SALUT MENTAL. Com acompanyam els i les adolescents?”
El Centre de Convencions d’Es Mercadal, amb un aforament complet de prop de 100 persones, va acollir una taula rodona per debatre sobre les situacions de pressió i d’angoixa que sovint es troben els adolescents, sobretot després de la pandèmia i amb les xarxes socials com a focus per el cultiu d’aquest mal estar. Com podem millorar la salut mental? com podem acompanyar-los? quines són les seves
necessitats?

Gràcies a les participants: Pilar Gomila (Coordinadora de la Unitat de Salut Mental Infantil i Juvenil), Carme Cloquells (Orientadora de l’Equip d’Avaluació de les Dificultats de Socialització i Comunicació), Emília Suárez ( Mare de tres fills adolescents) i Roser Florit i Julieta Almagro (alumnes en edat adolescents); es va poder donar una visió des de tots els punts de vista.
Per qui estigui interessat en veure la taula rodona i treure així les seves pròpies conclusions, podeu veure la gravació completa al canal de You tube del Consell Escolar de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.