moulallengua

Sánchez pren nota de l’informe del BCE sobre l’impost a la banca però reitera que l’aplicarà El president del govern espanyol atorga "tota la confiança" a Grande-Marlaska en el cas de la tanca de Melilla

ACN Barcelona – Pedro Sánchez ha afirmat que l’executiu espanyol ha pres nota de l’informe del Banc Central Europeu (BCE) que alerta que la banca pot repercutir l’impost de nova creació que vol aplicar-li als clients, però ha reiterat que el govern “seguirà el seu full de ruta” i l’aplicarà, tenint en compte els beneficis extraordinaris al sector, entre d’altres per la inflació. Sánchez ho ha dit en el marc d’una cimera amb el seu homòleg portuguès, el primer ministre António Costa, que ha servit per estrènyer llaços entre ambdós països en matèries, entre d’altres, com l’energètica. Ambdós dirigents han defensat la canonada pactada amb França entre Barcelona i Marsella per transportar hidrogen verd.

D’altra banda, el president del govern espanyol ha atorgat “tota la confiança” al ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, en la polèmica sobre la tragèdia a la tanca de Melilla de l’estiu.

A més ha confiat que el Consell General del Poder Judicial “compleixi amb la llei” i proposi “més d’hora que tard” els dos magistrats que li pertoquen per al Tribunal Constitucional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca