Exposició “Idil·li Mediterrani” del fotògraf Reno Wideson a la Sala Sant Antoni de Maó Reno Wideson (1920- 2020) va ser un dels fotògrafs xipriotes més importants del segle XX

L’exposició “Idil·li Mediterrani” del fotògraf Reno Wideson (1920-2020) mostra els anys d’estiueig a Menorca d’aquest fotògraf xipriota en època de vacances. L’’anhel de Mediterrani de Wideson, va fer que cerqués un lloc proper a Anglaterra que li recordés la seva Xipre natal. Quan va descobrir Menorca, s’hi va establir entre els estius de 1963 fins a principis del segle XXI, èpoques en què documentà el mar, els ports, els vaixells i la vida de la seva família durant els estius menorquins. Des de l’observació i la comparació amb la seva illa natal, ens mostra el port de Maó, un dels seus entorns predilectes, on hi va viure pràcticament des de la seva arribada, així com Ciutadella i altres racons de l’illa.

Reno Wideson (1920- 2020) va ser un dels fotògrafs xipriotes més importants del segle XX i va deixar innombrables fotografies de la vida quotidiana, el paisatge i la gent de Xipre. La seva contribució a la imatge de Xipre a partir dels anys quaranta va ser excepcional, ja que el 1949 va ser contractat per l’Oficina de Desenvolupament Turístic de recent creació. El 1960 va marxar a Anglaterra on va treballar per a la BBC.

La inauguració de l’exposició serà a la Sala Sant Antoni de Maó el divendres 11 de novembre a les 19h amb presència del seu nét, Paul Wideson, qui de petit també va compartir els estius familiars menorquins. L’exposició es podrà visitar fins al 3 de desembre.

HORARIS DE VISITA
De dilluns a divendres / 18h > 21h
Dissabtes / 11h > 14h /18h > 21h
Diumenges /Tancat

Nou web Govern Balear

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.