Actes 8 Març

Made in Menorca participa en el Fòrum Gastronòmic de Barcelona

La marca Made in Menorca està present els dies 7, 8 i 9 de novembre al Fòrum gastronòmic de Barcelona de la mà de set productors menorquins: Isafrà, Dolçamar (mel), Pont Modorro (oli), Bolets de Menorca, S’Arangí (formatge), Raima (embotits), i Xoriguer (gin i cervesa Grahame Pearce), gràcies al suport del Consell Insular.

Com ha manifestat la directora insular d’Economia, Pilar Pons ’és important sortir més enllà de la nostra illa per promocionar-nos i obrir nous mercats per als nostres productes locals i de proximitat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar més visibilitat i fer un reconeixement a la qualitat dels nostres productes’.

Els productes Made in Menorca han comptat amb un estand propi de 50 m2, el cost del qual ha anat a càrrec del Departament de Projecció Econòmica del Consell. Per la seva part, els productors s’han fet càrrec de les despeses del viatge (dietes, vols, hostalatge…), però que podran recuperar sol·licitant les ajudes de minimis del teixit empresarial que cada any es convoca des de la institució insular.

A més dels productes, també s’ha completat la informació de l’estand amb tríptics, fulletons, receptes, vídeos promocionals… així com també s’ha fet promoció de la Fira Arrels i la revista Oliagiua. Com a acció especial, s’ha convidat al jove cuiner José Maria Borràs qui ha elaborat cinc plats per tal que els visitants de l’estand puguin degustar els nostres productes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.