Vicepresidència organitza un curs per facilitar a microempreses i pimes balears la presentació de projectes per a subvencions en l’àmbit de la innovació

La Vicepresidència i Conselleria de Transició Democràtica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, a través de la Direcció General d’Innovació i la Fundació Bit, organitza el «Curs d’estructuració de projectes d’innovació per a la presentació a convocatòries competitives», adreçat a micro, petites i mitjanes empreses balears interessades en sol·licitar subvencions o préstecs en condicions competitives per dur a terme inversions en matèria d’innovació o investigació i desenvolupament.

El curs és totalment gratuït i va dirigit a directius i professionals de la innovació o de la gestió de projectes de qualsevol sector d’activitat, que es vulguin formar específicament en una de les problemàtiques més comunes a l’hora de posar en marxa un projecte innovador: la cerca de finançament.

Cal destacar que aquesta acció formativa s’emmarca en les actuacions de la comanda d’innovació que la Vicepresidència fa a la Fundació Bit, dins dels serveis d’innovació per al creixement, la consolidació i l’expansió empresarial, i respon a la demanda identificada a les edicions anteriors, en què es va detectar la dificultat que tenen les pimes per accedir a aquest tipus d’ajuts i subvencions.

La formació s’impartirà durant aquest mes, els dies 14, 16, 21 i 23 de novembre. En ella, les persones beneficiàries podran assistir a sessions amb consultors especialitzats, amb l’ajuda dels quals elaboraran una proposta de projecte i identificaran almenys una convocatòria competitiva a la qual presentar-se. Les places són limitades.

A través d’aquest curs, les empreses participants seran capaces de presentar els seus projectes tant a convocatòries regionals o nacionals com a línies de finançament del CDTI o d’ENISA, així com a convocatòries europees com Horitzó Europa, entre d’altres.

Durant el curs es tractaran de manera completa totes les fases de la gestió del projecte; des de la idea pivotada inicial i el disseny concret i creació del consorci; la redacció de la proposta i pressupost; com fer la documentació i presentació, fins a l’acceptació, la gestió i la justificació o el rellançament d’un projecte rebutjat.

Tota la informació del curs i les inscripcions estan disponibles al web fundaciobit.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.