Vueling aposta per mantenir la connectivitat directa entre Menorca i Londres durant els mesos d’hivern

La presidenta del Consell Insular i de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, Susana Mora, ha mantingut una trobada amb la directora de Relacions Institucionals i Comunicació de Vueling, Sandra Hors, per a rebre tota la informació sobre la ruta directa entre Menorca i Londres que la companyia aèria ha programat per aquest hivern. La trobada ha tingut lloc en el marc de la fira World Travel Market de Londres, on Menorca està present amb un espai propi a l’estand de les Illes Balears.

Fins el mes de març, Vueling té programades fins a dues freqüències setmanals entre Menorca i  capital britànica. Els dijous, la ruta Gatwick-Menorca surt a les 16.15 hores de l’aeroport britànic, i  en sentit invers la sortida de Menorca està programada per les 19.20 hores. Els diumenges, el trajecte directe surt de Gatwick a les 17.25 hores mentre que des de Menorca hi ha vol programat a les 20.15 hores. A més de la connexió directa, Vueling també ofereix aquest hivern vols a Menorca des d’altres aeroports del Regne Unit, com a Birmingham, Edimburg i Manchester, amb escala en l’aeroport de Barcelona.

Aquesta nova ruta de Vueling consolida la feina feta pel Consell Insular, a través de la FFTM, per obrir noves rutes aèries d’hivern que ajudin a desestacionalitzar l’activitat turística, mitjançant convenis de comàrqueting. Pels pròxims dos anys, el Consell Insular de Menorca destinarà una partida d’1,6 milions d’euros per convenis d’aquest tipus. La presidenta del Consell Insular ha destacat que aquesta ruta “és fruit dels esforços fets per l’administració insular perquè Menorca sigui una destinació competitiva”. Susana Mora també ha ressaltat la importància que té aquesta ruta directa pels propis menorquins, oferint-les l’oportunitat d’estar connectats amb aeroports internacionals al llarg de tot l’any.

Per la seva banda, la representant de Vueling ha explicat l’aposta de la companyia per mantenir la connectivitat amb la capital del Regne Unit –un dels principals mercats emissors de Menorca– també durant els mesos d’hivern. La connexió directa entre els aeroports de Gatwick i Menorca és una prolongació de la ruta que va començar el passat mes d’abril, demostrant el paper que Menorca té com a mercat clau per a les operacions de Vueling.

L’aeroport Londres-Gatwick, situat a mitja hora en tren del centre de Londres, és el segon més important de la capital britànica i el segon amb més tràfic del Regne Unit.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.