Els pressupostos més alts de la història de Ciutadella

Ajuntament de Ciutadella. Foto: Bep Al·lès©

Aquest divendres s’han duit els pressupostos de 2023 a comissió informativa i aprovar-los per ple dijous que ve, dia 17, els que seran els pressuposts més alts de la història del municipi, 38 milions d’euros, amb una pujada de 2,8 milions respecte als de l’any passat, mentres que el romanent de caixa ha passat dels dels 20 milions d’euros als 8 milions actuals en poc més de dos anys.

Es nota que l’any que ve hi ha eleccions i que ha començat el compte enrere per a fer aquelles coses que al llarg de 8 anys no s’han fet o volgut fer, consideraran molts de ciutadans, especialment aquells que han vist una Ciutadella més deixada de la mà de Déu que mai, amb brutícia, manca de manteniment, amb serveis que tenen molt a desitjar, amb moltes queixes… justes o injustes però que estan a peu de carrer i en boca de molts.

La gestió econòmica ha estat bona. Ha estat un Ajuntament que ha actuat amb seny i, el que sí valoren molts de ciutadans és que no hi ha hagut cap cas de corrupció ni de malbaratament dels recursos municipals. Potser les inversions s’haurien d’haver fet abans, potser sí.

Joana Gomila està visquent els seus darrers mesos Dalt la Sala, amb el conseqüent desgast d’haver governat 8 anys, cosa que agradi o no pot produir un cert desencant a la ciutadania quan veu que Ciutadella ha estat desbordada, que hi ha hagut manca de vigilància policial, hi ha mancat més netedat als carrers i unes urbanitzacions que també necessiten més millores que mai i moltes d’elles obsoletes i que demanen actuacions urgents.

Amb aquests pressuposts comença el compte enrere cap a les eleccions del mes de maig de 2023, on el ciutadà amb el seu vot democràtic donarà continuïtat o canvi polític Dalt la Sala.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.