Campanya de donació d’aliments dels comerços de Menorca Iniciativa de responsabilitat social empresarial del comerç de Menorca per contribuir a pal·liar les necessitats alimentàries bàsiques de famílies de l'illa.

L’Associació de Comerciants de Menorca (ASCOME) ha engegat una acció a favor del Banc d’Aliments de Menorca gestionat per la Creu Roja. Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu poder donar aliments de primera necessitat a aquesta entitat benèfica en nom del comerç de Menorca. Els beneficiaris finals seran les persones i les famílies més desafavorits de tota l’illa a través de la xarxa de distribució del mateix Banc d’Aliments.

ASCOME s’encarregarà de la gestió d’aquesta campanya solidària col·lectiva a favor de les persones que pitjor estan passant la situació post-COVID actual, amb una crisi energètica i en plena conjuntura inflacionista amb pujada de preus de productes i serveis.

Per això, els dies 2 i 3 de desembre els comerços adherits voluntàriament destinaran un percentatge de les seves vendes a aquesta acció solidària. No hi ha un % de les vendes mínim, cada comerç col·laborarà segons consideri i pugui en cada cas.

ASCOME editarà un cartell promocional perquè els comerços puguin exposar-lo als seus aparadors i botigues, i el client identifiqui clarament els establiments col·laboradors de la campanya.

Els comerços tenen fins al dia 24 de novembre per inscriure’s voluntàriament a aquesta campanya.

Amb el total d’euros recaptats ASCOME comprarà els productes de primera necessitat assenyalats especialment pel Banc d’Aliments i els lliurarà a la Creu Roja en nom del comerç de Menorca.

En el cas d’empreses d’alimentació, distribuïdors i supermercats associats també hi ha la possibilitat d’aportar directament els productes. Per això pot contactar directament amb ASCOME per a la seva logística.

Aquesta iniciativa de responsabilitat social empresarial (RSE) del comerç de Menorca pretén continuar difonent entre l’opinió pública la importància de fer les compres a través d’empreses menorquines l’aportació econòmica i social de les quals es reinverteix íntegrament a l’illa.

El comerç de proximitat forma part de la mateixa societat menorquina i es mostra proper i solidari amb aquesta acció. Els comerciants de l’illa volen encomanar la preocupació pels nostres i demostrar que no són aliens a la realitat dels veïns. Són aquí tot l’any i tots (clients i comerciants) formen un equip i ens hem d’ajudar. Sentim i patim el més proper, no només estem per vendre com altres canals comercials allunyats.

La campanya contribuirà a pal·liar les necessitats alimentàries bàsiques de moltes famílies a Menorca durant les properes festes nadalenques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.