El SOIB reconeix les bones pràctiques de l’Ajuntament des Castell en l’àmbit del desenvolupament local

L’Ajuntament des Castell ha rebut un reconeixement del SOIB per les bones pràctiques en l’àmbit del desenvolupament local.

Concretament, el SOIB reconeix la creació del nou centre de formació per a persones desocupades des Castell, que contribuirà a la formació i l’ocupabilitat de les persones desocupades del municipi.

La batlessa Joana Escandell va recollir el reconeixement el passat divendres a Palma, en el marc de les I Jornades de Bones Pràctiques de Desenvolupament Local a les Illes Balears.

Escandell va voler donar les gràcies a l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local des Castell (AODL), i en va destacar la feina imprescindible per a la posada en marxa de polítiques actives d’ocupació.

Per la seva banda, el regidor d’Hisenda, Oscar Gómez, ha assenyalat que “el centre de formació és un projecte dut a terme per l’AODL municipal per millorar l’ocupabilitat, ja que sempre hem estat un poble amb un índex molt elevat d’atur i hem volgut fer una inversió per reduir aquest problema local”.

L’Ajuntament posa en marxa un centre de formació de persones desocupades

L’Ajuntament des Castell posarà en marxa el Centre de Formació d’Adults, que s’ubicarà en una aula totalment equipada del CEIP Àngel Ruiz i Pablo que ja ha rebut l’acreditació per part del SOIB.

D’aquesta manera, Es Castell comptarà per primera vegada amb una aula que podrà acollir cursos del SOIB, contribuint a la millora de l’ocupabilitat i la inserció laboral al municipi.

A més, l’aula ja s’està fent servir als matins com a aula d’informàtica per a l’escola.

Certificat de professionalitat de màrqueting i comunicació

El centre començarà l’activitat impartint el curs ‘Gestió de màrqueting i comunicació’, a través del qual es podrà obtenir un certificat de professionalitat de nivell 3.

Aquest certificat servirà per donar resposta a les necessitats detectades en el mercat de treball, amb una demanda creixent de professionals especialitzats en la món digital i la gestió de les xarxes socials, especialment en l’àmbit del comerç local.

La data prevista d’inici del curs és el 13 de desembre, i tindrà una durada de 12 mesos.

Els alumnes que realitzin el curs seran contractats com a alumnes treballadors en la modalitat de formació per a l’aprenentatge, i combinaran al cinquanta per cent la part formativa i la part pràctica a l’Ajuntament.

page3image5785472 page3image5774032

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.