La poeta coreana Don Mee Choi presenta Colònia DMZ a Menorca

La poeta i traductora coreana Don Mee Choi presenta a Ciutadella el seu poemari Colònia DMZ guanyador del National Book Award 2020 dins del cicle vaDcultura 2022.

Colònia DMZ és projecte artístic impactant, emotiu i colpidor sobre els efectes de la guerra a Corea del Sud, un poemari que conté versos, imatges. fotografies, entrevistes a testimonis i també reflexions. Una obra artística de gran valor pel seu testimoni contra la guerra i també com expressió literària de gran bellesa.

Don Mee Choi és una poeta, artista i traductora coreana multipremiada a nivell internacional. El 1981 va arribar sola als Estats Units, després de viure un temps a Hong Kong fugint de la dictadura militar de Park Chung Hee. Compagina la seva creació artística i literària amb la feina de docent al Renton Technical College a Seattle on, majoritàriament, fa classes a gent en risc d’exclusió social. També col·labora amb la Xarxa Internacional de Dones Contra el Militarisme.

La trobada amb l’autora serà el pròxim divendres 18 de novembre a les 19.30 h a la llibreria vaDllibres (c/ de sa Carnisseria, 24) i serà una conversa amb la directora de l’editorial Raig Verd, Laura Huerga. Aquesta activitat és gratuïta i també comptarà amb traducció.

La presentació de Colònia DMZ a Menorca és una de les tres úniques trobades que l’autora farà dins del territori de llengua en català en una petita gira que passa també per la llibreria Nollegiu i la llibreria Finestres de Barcelona.

Aquesta activitat titulada ‘Memòria de la memòria’ forma part del cicle vaDcultura 2022 com una acció per a reivindicar la llibertat individual i col·lectiva a través de la literatura.

El cicle vaDcultura està organitzat per l’associació vaDcultura i compta amb la col·laboració de La Fundació Baleària, l’editorial Raig Verd, el Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.