Maria Gornès, segona absoluta femenina al Trofeu CNA 2022 a Palma

Segon cap de setmana i definitiu ja del Trofeu CNA 2022 del Club Nàutic S’Arenal mallorquí, amb els juvenils de la vela lleugera en competició. En el darrer diumenge només es va poder fer una prova i justament la representant del Club Nàutic Ciutadella en Ilca6 Maria Gornès no es va trobar gens bé, amb molt de mal de cap, tot i acabar competint.

Així i tot Gornès (CN Ciutadella) va aconseguir avançar alguns regaistes, per acabar finalment la vuitena de la classificació general absoluta i segona femenina absoluta, a més de primera sub17.

Va ser acabar de competir Maria Gornès i ni poder anar a l’entrega de trofeus, de malament que es trobava. Malgrat tot, llicó d’esportivitat la seva, donant la cara encara que no estàs en les seves millors condicions.

🔹ILCA 6 🚺:
🥉Meritxel Sitges – CMSAP
🥈Maria Gornès – CN Ciutadella
🥇Aina Garau i Sala – CNA
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.