Oferta de contracte menor per a l’organització de l’Encesa de Talaiots pels Drets Humans 2023

El Consell Insular de Menorca publica una oferta de contracte menor de serveis per a l’organització de l’encesa de talaiots que tindrà lloc el gener de 2023 durant la celebració de l’acte “Talaies i talaiots del Mediterrani. Un cant pels drets humans”. L’objectiu és reivindicar la defensa dels drets humans en el marc de la programació d’activitats i actes de la Diada del Poble de Menorca. El pressupost serà com a màxim de 15.000 €, IVA exclòs. Les empreses o professionals interessats poden presentar la seva proposta fins el 25 de novembre.

El 2019, el Consell Insular de Menorca es va adherir a la proposta d’Amnistia Internacional de Menorca respecte a l’organització de l’encesa de talaiots pels drets humans arreu del Mediterrani, en coordinació amb altres administracions, i amb la col·laboració de diverses entitats i associacions de l’illa. Aquest acte es realitza a diversos punts de la Mediterrània com les Illes Balears, Catalunya, Quios o el nord d’Àfrica.

L’acte d’encesa de talaiots ha de tenir com a eix central els àmbits i objectius següents:

  • La reivindicació i la defensa dels drets humans, especialment en el context de les migracions a través del Mar Mediterrani.
  • La promoció i divulgació de la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial a través del patrimoni històric i arqueològic de l’illa.

L’acte tindrà lloc el mes de gener de 2023, simultàniament, als diferents jaciments arqueològics de l’illa que s’indiquin en el projecte seleccionat. Es farà una encesa al matí i una al fosquet. El dia i l’hora exactes es concretaran en coordinació amb la resta d’administracions i entitats que hi participin.

Aquí trobareu tota la documentació necessària. Per a més informació sobre aquesta oferta, poden dirigir-se al Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca: 971 35 70 82, joaquin.pons@cime.es i david.andreu@cime.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca