Dissabte, acte públic de reconeixement a Jaume Pons, premi Pere Prats de Medi Ambient

El Gob celebrarà un acte públic de reconeixement a Jaume Pons, amb l’entrega del Premi Pere Prats de Medi Ambient. Serà aquest dissabte 19 de novembre a les 19 h, al Molí del Rei (Camí des Castell, 53, de Maó). És una oportunitat per agrair-li tants d’anys de dedicació vocacional a atendre com a veterinari els animals que han anat ingressant al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca, ha manifestat el GOB.

Com ja es va anunciar, el jurat del Premi va considerar que Jaume Pons era mereixedor d’aquesta distinció pel seu compromís i dedicació altruista en la tasca que desenvolupa al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre en els prop de 30 anys de vinculació, i, sobretot, per la seva personalitat discreta i humil, sense protagonismes, lluny dels focus mediàtics però fent la seva feina amb professionalitat. El compromís de tota una vida d’en Jaume amb la fauna silvestre de Menorca és l’ànima d’un dels projectes més estimats del GOB a l’illa. Al Centre hi han ingressat més de 25.000 animals. Sense ell no hagués estat possible.

L’acte d’entrega del premi és obert a tothom, aquest dissabte dia 19 a les 19 h, a la sala d’actes de la seu del GOB a Maó, al Camí des Castell, 53. En acabar hi haurà un tast de productes de finques amb acord de Custòdia Agrària amb el GOB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.