El PP demana al Consell que s’hi impliqui perquè el Govern ampliï les freqüències de l’OSP La presidenta del PP insta Susana Mora a passar de les paraules als fets per millorar la connectivitat amb Madrid, un assumpte cabdal per a Menorca

Aeroport Maó - Menorca Regió Europea de Gastronomia

Redacció/Maó – La presidenta del Partit Popular de Menorca, Misericòrdia Sugrañes, ha demanat avui a la presidenta del Consell de Menorca, la socialista Susana Mora, que s’impliqui en la millora de l’Obligació de Servei Públic (OSP) entre Menorca i Madrid ja que la connectivitat amb la capital d’Espanya és “essencial” per als menorquins.

“Aquest és un problema greu i el Consell de Menorca no es pot quedar de braços plegats com si el problema no fos seu. Menorca té dret a millorar la connectivitat amb Madrid perquè les condicions actuals del servei no responen a les necessitats que té Menorca”, ha reflexionat aquest matí la també portaveu del Grup Popular.

Per al Partit Popular de Menorca, el Govern ha d’actuar de manera immediata per incrementar el nombre de freqüències amb la capital d’Espanya, ja que l’actual oferta de places s’ha demostrat insuficient. “Ho necessitem per poder sortir de Menorca bé per anar a la capital per motius de plaer o laborals o bé per aprofitar la connectivitat de Barajas i ho necessita Menorca per atraure turistes i propietaris de segona residència. És capital per als interessos generals de Menorca”, ha dit Sugrañes.

La portaveu del Grup Popular ha recordat que l’OSP estableix un nombre de freqüències mínim, però res no impedeix que l’aerolínia concessionària afegeixi més places per donar el servei que els menorquins mereixem.

“Hem de passar de les paraules als fets. Només amb paraules i bones intencions no n’hi ha prou, cal prendre’s aquest problema de debò i afrontar-lo com els menorquins es mereixen”, ha insistit Sugrañes.

“El PSOE ha abandonat Menorca amb el vistiplau de Susana Mora i Francina Armengol. Ho veiem diàriament amb la manca d’inversions en el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat, en la manca d’un conveni per finançar les carreteres, en la manca de sensibilitat del transport públic per carretera que ha estat esmenat gràcies a Coalició Canària, als retards injustificats en la instal·lació del cable principal i de les bateries promeses… La falta de respostes adequades en la connectivitat amb Madrid és un altre dels abandonaments del PSOE”, ha dit la presidenta del PP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.