Neix el primer club de lectura de novel·la gràfica a Menorca

La Xarxa de Biblioteques de Menorca posa en marxa un nou club de lectura al voltant de la novel·la gràfica. Aquest club serà el primer del seu gènere a l’illa i se celebrarà a la Biblioteca Pública de Ciutadella el tercer dimecres de cada mes a partir de les 18.30?h. Illa Marquès serà la seva dinamitzadora.

La primera trobada tindrà lloc aquest dimecres 16 de novembre amb l’autor Paco Roca i la seva dilatada obra com a protagonistes.

La dinàmica d’aquest club de lectura serà la de qualsevol dels clubs de lectura que ja funciona a la Xarxa de Biblioteques de Menorca: cada mes es triarà una obra o un autor de novel·la gràfica, que serà el tema de conversa i anàlisi a les trobades prèvia lectura a casa.

La creació d’aquest club respon al creixent interès per la novel·la gràfica en joves i adults. Per això, el club estarà a les persones a partir de 16 anys. Per participar només cal inscriure’s a la Biblioteca Pública de Ciutadella.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca