Quatre pel·lícules formen el programa de la 5a edició del Festival de Cinema Infantil en Català a Maó Les pel·lícules es projectaran als cinemes Ocimax, per a infants a partir dels 3 anys

El proper dissabte, 19 de novembre, torna el Festival de Cinema Infantil en Català, en la seva cinquena edició, que s’estendrà fins al 18 de març.

Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Maó amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears.

Els cinemes Ocimax, de Maó, acolliran un total de quatre llargmetratges internacionals, doblats en català, per a un públic infantil —a partir dels 3 anys— i, també, familiar. El cost de cada sessió serà de 2 euros.

Les projeccions tindran lloc dels dies 19 de novembre, 21 de gener, 25 de febrer i 18 de març, segons la següent programació:

19 de novembre: Ernest & Celestine, contes d’hivern
21 de gener: La fada de les estacions
25 de febrer: Ratolins i guineus, una amistat d’un altre món
18 de març: La mama Muu torna a casa

El tinent d’Alcaldia d’Educació, Joventut i Normalització Lingüística, Toni Carrillos, explica la finalitat d’aquesta iniciativa: “L’objectiu del Festival de Cinema Infantil en Català és transmetre valors educatius a través del cinema i apropar aquest recurs cultural a les famílies del municipi”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.