Tallers, teatre i cinema per commemorar el Dia Internacional de les Ciutats Educadores a Maó

 

L’Ajuntament de Maó s’uneix a la celebració del Dia Internacional de les Ciutats Educadores i del Dia Internacional dels Drets de la Infància amb una oferta d’activitats per a tots els públics, que es desenvoluparà durant el present mes de novembre i el proper desembre.

El 30 de novembre se celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora; el lema de l’edició d’enguany és “La Ciutat Educadora, ciutat de pau i oportunitats”.

Algunes de les activitats que presentarà, durant les properes setmanes, la Regidoria d’Educació, Joventut i Política Lingüística inclouen tallers per a persones joves, teatre i cinema per a infants i famílies, així com una conferència sobre l’envelliment saludable.

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Drets de la Infància, també està prevista una jornada d’activitats per a famílies i infants, el diumenge dia 20, al parc des Freginal.

Maó, com a Ciutat Educadora des de l’any 2009, continua apostant per una educació que transcendeix els murs de l’escola per impregnar tota la ciutat. Les ciutats educadores repensen la ciutat com un ecosistema educatiu inclusiu, dinàmic i en diàleg permanent amb la ciutadania.

El tinent d’alcalde  d’Educació, Joventut i Normalització Lingüística, Toni Carrillos assegura que el compromís de Maó com a ciutat educadora implica a totes les franges d’edat, per la qual cosa s’han organitzat activitats per a tots els públics, des d’infants fins als més grans. I afegeix: “Ser ciutat educadora vol dir que l’educació no només es fa des dels espais educatius com són escoles o els instituts, sinó que l’educació s’ha de desenvolupar des de qualsevol racó de la ciutat, amb actes com els que hem organitzat des de l’Ajuntament”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.