Torna el Torneig de Glosa as Migjorn Gran Serà el proper 26 de novembre a partir del migdia

Soca de Mots es complau a anunciar-vos que, després de dos anys d’aturada forçosa, tornam a tenir en marxa el Torneig de Glosa des Migjorn Gran, que comptarà amb la participació de 24 glosadors, la majoria d’ells menorquins, cosa que demostra la revifada de l’interès per la glosa improvitzada en l’àmbit illenc. 

El Torneig de Glosa des Migjorn Gran tindrà lloc el proper 26 de novembre i, com és costum, s’ha traçat un itinerari per diferents locals i bars del poble en els que s’aniran plantejant proves eliminatòries entre els diferents grups de glosadors que es creïn. L’itinerari començarà a les 12h del migdia amb un glosat-vermut al bar Sa Plaça des Migjorn, punt de trobada per a aficionats i participants i que precedirà al començament de la competició. Després de les inscripcions, a les 16.30 s’iniciarà la fase eliminatòria itinerant per Cas Jubilats, Bar Sa Branca i Bar Peri. Els millors es veuran les cares a les 20.00 a la fase final que es durà a terme al Saló Verd. Com sempre, el guardó pel millor seran unes avarques dissenyades per a l’ocasió per l’empresa migjornera MIBO.
La jornada serà presentada per Anna Miquel Bono i, a més,  hem convidat el mallorquí Tomeu Fus per a que sigui l’encarregat d’exposar les diferents proves als participants.
És una activitat oberta a qui mos vulgui acompanyar i la diversió està assegurada.
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.