Carol Cerdà, presenta la seva candidatura a la batlia de l’Ajuntament de Ciutadella Aquest divendres ha comunicat als afiliats i simpatitzants de l’agrupació socialista la seva intenció de presentar-se com a cap de llista pel PSOE Ciutadella a les properes eleccions municipals de maig de 2023

Cerdà, afiliada al PSOE Ciutadella des de 2014, és actualment Directora Insular de Gent Gran, Dependència i Diversitat Funcional del Consell Insular de Menorca, gestionant els serveis d’atenció i suport a persones dependents, a persones amb diversitat funcional, salut mental i a gent gran. Va treballar com a tècnica de gestió al departament d’Acció Social del Consell Insular de Menorca (2004-2008), passant a ocupar posteriorment la Gerència del Consorci Sociosanitari de Menorca i la direcció del Centre Sociosanitari de Santa Rita (2008-2011). Destacar també que durant la legislatura 2015-2019 va ser regidora de l’Ajuntament de Ciutadella, gestionant les àrees de Serveis Socials, Cooperació i Igualtat. Actualment es troba en situació d’excedència com a gerent d’instal·lacions juvenils de l’Institut de la Joventut de Menorca.

En l’àmbit de l’atenció a les persones, ha treballat, a més, com a voluntària a Metges Sense Fronteres (1995-1996) i ha participat al Congrés Internacional organitzat per “Generations United” l’any 2009 a Washington i a la conferència internacional d’envelliment sostenible organitzada per Women’s Association of European celebrada a Granada l’any 2010.

Trajectòria professional

De la seva trajectòria professional cal destacar l’experiència tant en el sector públic com en l’àmbit del sector privat. Entre els anys 1987 i 1990 treballà a diferents empreses del sector turístic com a recepcionista i administrativa. A Barcelona, ha treballat al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (1991-1998) i al Departament de Màrketing i Patrocini de la Universitat de Barcelona (1998-1999). Posteriorment, a Menorca, treballà durant uns anys en el sector turístic (1999-2003) com a directora i coordinadora de qualitat, per dedicar-se posteriorment al sector dels serveis socials.

Va estudiar Relacions Públiques a l’Escola Superior de Relacions Públiques de Barcelona (1993-1996); té un postgrau en Gestió de Qualitat i Certificació d’Empreses impartit per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d’Educació a Distància (2002-2003) i un en Atenció a la Dependència per la Universitat Oberta de Catalunya (2011).

Primeres declaracions

Ara, Cerdà es postula com a candidata a la batlia de l’Ajuntament de Ciutadella sent conscient què «venim i seguim en una època complexa, en la que la pandèmia, la guerra d’Ucraïna, la inflació ens ha afectat i ens segueix afectant molt directament, però tant a la nostra comunitat com a nivell estatal hem demostrat que estem al costat de la ciutadania amb propostes i mesures pioneres».

A més, destaca que «ara és el moment de demostrar que estem al costat de Ciutadella, de les persones, del petit comerç, de la restauració, de les empreses, i que el nostre objectiu no és altre que aconseguir una Ciutadella on tots ens hi sentim identificats. I això ho aconseguirem amb polítiques basades en una mirada propera i un esperit resolutiu».

D’aquesta manera, el PSOE Ciutadella dóna inici al procés d’elecció de candidatura el qual finalitzarà el proper 30 de novembre una volta s’hagin entregats els avals corresponents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.