Menorca Talaiòtica - Unesco

El Claustre del Carme acollirà ‘Mirades a Palestina’, una exposició que mostra la realitat de les dones refugiades de Palestina

Emmarcada en la programació del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones, s’inaugura l’exposició ‘Mirades a Palestina’, una mostra que tindrà lloc al pati del Claustre del Carme, de Maó, entre els propers dies 22 i 29 de novembre.

Es tracta d’una exposició itinerant que —mitjançant les il·lustracions realitzades per l’alumnat de les escoles d’art de Mallorca i Menorca— presenta la realitat de les dones refugiades de Palestina i la seva lluita per assolir la igualtat.

A més, el 29 de novembre, amb motiu del Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí, es podrà comptar amb el testimoni d’una dona refugiada palestina, a les 18.00 hores, al pati del Claustre del Carme, per conèixer de primera mà els reptes als quals s’enfronta el col·lectiu de dones refugiades de Palestina.

Es tracta d’una activitat gratuïta, en col·laboració amb la Direcció General de Cooperació i l’Ajuntament de Maó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.