moulallengua

Infants de Maó, integrants del Grup de Participació Infantil, participen en l’XI Parlament Infantil de les Illes Balears

Divendres, una delegació del Grup de Participació Infantil de Maó va participar en el XI Parlament Balear Infantil, que tinué lloc al Parlament de les Illes Balears, amb motiu del Dia Mundial de la Infància.

Els infants representants de la ciutat que han viatjat fins al Parlament Balear són els següents: Olga Vinent Pons, Enric Puig Florit, Nora Costa Sánchez i Joaquim Martínez Morales. La sessió en què han participat ha tractat la salut mental durant els períodes de la infància i l’adolescència.

El grup de Maó fouel sisè a prendre la paraula i posà sobre la taula la necessitat de disposar de més eines i recursos per atendre els problemes que afecten a la salut mental. Han demanat a representants polítics locals i autonòmics més recursos humans: més psicòlegs als centres mèdics, més personal orientador en els espais educatius, més espais de diàleg i facilitar les eines perquè les famílies hi puguin accedir.

La presentació fou a través de la lectura del manifest i/o projecció de vídeos dels compromisos i demandes dels diferents consells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca