L’Ajuntament des Castell compra un local per millorar les condicions de feina dels Serveis Socials El nou espai permetrà ampliar les dependències i donar una millor atenció a la ciutadania

 

L’Ajuntament ha adquirit els baixos del carrer Sant Josep nombre 7, davant la Unitat Sanitària, amb l’objectiu de millorar les condicions de feina dels Serveis Socials de l’Ajuntament.

La regidora de Serveis Socials, Ana Til, ha explicat que “la compra d’aquest local servirà perquè els Serveis Socials puguin dur a terme les seves funcions en un espai adequat i en unes millors condicions que les actuals”.

Per la seva banda, la batlessa Joana Escandell ha assenyalat que “la Regidoria de Serveis Socials és una de les àrees més importants de l’Ajuntament, ja que dona servei a la població més vulnerable des Castell, i és per açò que consideram una prioritat la millora de les condicions en les quals atenem a la ciutadania”.

L’espai que s’ha adquirit fa 80 metres quadrats i s’ha comprat per un preu de 80.600 euros. Ara es duran a terme les feines d’adequació necessàries perquè s’hi pugui començar a fer feina en la major brevetat possible.

Donar una millor resposta a les problemàtiques socials

Gràcies a un conveni amb l’IBSALUT, actualment les dependències de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament estan ubicades a l’edifici de la Unitat Sanitària des Castell, però la cada vegada major càrrega de feina fa necessària una ampliació dels espais de feina.

A més, des del mes de gener de 2021, els Serveis Socials municipals han adquirit noves competències en l’àmbit de la protecció de la infància i l’adolescència, havent-se signat un conveni de col·laboració amb el Consell Insular de Menorca.

Aquesta circumstància se suma a l’augment de la problemàtica social en l’àmbit econòmic, sanitari, educatiu, psicològic, laboral i familiar.

Per tot açò, s’ha ampliat l’equip tècnic dels Serveis Socials, que a hores d’ara està format per tres treballadores familiars, dues educadores socials, una psicòloga i dues administratives.

Ara, l’actual equip de govern de l’Ajuntament ha considerat necessària la compra d’aquest local, que per la seva proximitat a les actuals dependències dels Serveis Socials permetrà ampliar l’espai d’atenció a la ciutadania i donar un millor servei als vesins i vesines des Castell.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca