El lliurament dels II Premis El Temps de les Arts s’emetrà per À Punt, TV3, IB3, Televisió d’Andorra i Televisió de l’Alguer

Dimarts 29 de novembre, a les 22 h, es lliuraran els II Premis El Temps de les Arts. L’emissió es farà a través d’un programa dirigit pel cineasta Lluís Danés que serà emès simultàniament per les principals televisions de parla catalana.

El programa és un emotiu viatge a les arrels de la nostra cultura, on totes les arts són el fil conductor del lliurament dels guardons. Les veus de Lluís Llach, Roger Mas, Alidé Sans, Gemma Humet o Miquel Gil, sota la direcció musical de Xavi Lloses, ens guiaran en aquest periple per la llengua i la cultura compartides. La figura de Joan Fuster hi tindrà un paper fonamental a través dels seus immortals aforismes.

Els guardons, que s’atorguen en les categories d’Arts Visuals, Arts Escèniques, Arquitectura, Patrimoni, Música Clàssica, Música Popular i Cinema Experimental, tenen l’objectiu de potenciar i fer visible el talent artístic dels nostres creadors en tots els territoris de parla catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.