L’exemple de la comunitat energètica de Sant Lluís, al Congrés Nacional de Medi Ambient

L’exemple de la comunitat energètica del polígon empresarial de Sant Lluís ha estat present al Congrés Nacional de Medi Ambient, la trobada més important de l’Estat en aquesta matèria. Concretament, un representant de la comunitat ha participat a la Jornada de Connexió Insular entre les Illes Canàries i les Illes Balears.

En una de les activitats d’aquesta jornada, la comunitat energètica de Sant Lluís ha pogut explicar la seva experiència, i intercanviar coneixements amb altres iniciatives pensades per mitigar el canvi climàtic i adaptar-se a la nova realitat. Entre altres de les propostes que s’han conegut figuren projectes participats pel  Govern balear com el foment de l’autoconsum energètic o el Projecte Life Cala Millor, i projectes a l’arxipèlag canari com el Projecte Arsinoe, el Projecte Vercochar o el Life Nieblas.

Aquesta jornada està participada pel Govern central, el Govern balear, el Govern de les Illes Canàries, i entitats com la Universitat de la Laguna, la Universitat de les Illes Balears o l’Instituto Canario de Investigaciones Agrarias.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.