moulallengua

Comença la renovació de l’asfaltat del Camí de Ses Vinyes L’Ajuntament de Maó renovarà l’asfaltat d’un total de 13.700 metres quadrats del municipi

 

L’Ajuntament de Maó començarà demà dimecres les actuacions de l’asfaltat al Camí de Ses Vinyes, en el tram comprès entre els carrers Miquel de Verí i l’Avinguda Vives Llull.

Segons les previsions de l’empresa que executarà les obres, els dies 23 i 24 de novembre aquesta via romandrà tallada al trànsit de vehicles.

Aquesta intervenció forma part d’un projecte que inclou un total de 13.700 metres quadrats d’asfaltat a tot el municipi de Maó.

Els primers en asfaltar-se van ser els carrers Sant Pere, Sant Llorenç i Sa Forana a Sant Climent, així com el carrer des Forn i Frares de Maó, així com sa Rovellada de Dalt. En aquests moments també s’està treballant a s’Esplanada, en el tram entre Sa Rovellada de Dalt i l’avinguda Josep Maria Quadrado.

La pròxima actuació serà a l’avinguda Vives Llull

En els propers dies, començarà la renovació de l’asfaltat de l’avinguda Vives Llull, que implicarà el tram entre els carrers Vassallo i Ciutadella. A continuació, es començarà l’Avinguda Fort de l’Eau.

D’aquesta manera, s’aniran fent les intervencions a altres carrers del municipi durant els pròxims dos mesos, com són un tram rotonda del carrer Curniola, el carrer de La Solana a Sant Antoni i la via de Loreto.

El projecte d’asfaltat de carrers s’ha adjudicat a Antonio Gomila SA, per un import de 293.788 euros (IVA inclòs).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca